Over Floris Eising

Floris Eising

Floris Eising

Even voorstellen….

Mijn naam is Floris Eising, geboren en getogen in Wierden. Sinds tien jaar werk ik als Manueel therapeut E.S.®

In oktober 2006 ben ik afgestudeerd aan de School voor Manuele Therapie in Utrecht. Van 1999 tot 2007 heb ik in Vroomshoop gewerkt als fysiotherapeut en kortdurend als manueel therapeut. Vervolgens ben ik gevraagd te komen werken in Slagharen als Manueel therapeut E.S.® Deze praktijk, een begrip in de regio, is gespecialiseerd in manuele therapie volgens de Eggshell (E.S.®) methode.

De wens om ooit mijn eigen praktijk te starten is er altijd al geweest en werd in 2015 werkelijkheid.

Zelfstandig therapeut

Sinds 2015 ben ik weer ‘terug’ in Vroomshoop en ben ik mijn eigen gespecialiseerde praktijk in Manuele therapie E.S.® gestart. Een sprong in het diepe, maar ook een langgekoesterde wens om in Vroomshoop voor mezelf verder te gaan. Vanuit activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop ben ik sinds 2017 volledig als zelfstandig therapeut werkzaam. In juni 2018 is mijn praktijk verhuisd naar de Oranjestraat 3 in Vroomshoop.

Een eigen praktijk betekent ook een eigen visie. Mijn instelling en doel is dat iedereen goed geholpen de deur uitloopt. Ik wil voldoende tijd nemen voor mijn cliënten en alles eruit halen om het gewenste resultaat te bereiken.

Naast de werkzaamheden in mijn eigen praktijk geef ik regelmatig les aan de School voor Manuele Therapie Nederland in Bilthoven.

Ruime ervaring

Als Manueel therapeut E.S.® heb ik ruim negen jaar fulltime ervaring. Dit helpt mij bij het zien van de verschillende mogelijkheden tijdens de behandeling. Met ruime ervaring als fysiotherapeut en als Manueel therapeut E.S.® treft u dan ook een vakkundig specialist op het gebied van pijn- of bewegingsklachten.

Eising Manuele Therapie E.S ® is gecertificeerd lid van de Vereniging van Manueel Therapeuten (VMT).

De VMT verplicht haar leden om zich regelmatig bij te scholen zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en werken volgens de nieuwste inzichten.